Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2015

Άμεση εξέταση των αιτήσεων απόσπασης από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ που εκκρεμούν«Άμεση εξέταση των αιτήσεων απόσπασης από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ που εκκρεμούν»


Τα προβλήματα στη δημόσια εκπαίδευση συνεχίζονται (σε όλους τους τομείς) και εντείνονται σε πολλές περιπτώσεις όπως με τις μειωμένες αποσπάσεις εκπαιδευτικών με σοβαρά οικογενειακά κλπ προβλήματα. Δυστυχώς στις αποσπάσεις που πραγματοποιήθηκαν δεν ικανοποιήθηκαν όλες οι αιτήσεις, παρ’ όλο που υπάρχουν πολλά κενά ανά την Ελλάδα. Ακόμα και σήμερα, σε αυτές τις αντίξοες οικονομικές και εργασιακές συνθήκες, υπάρχουν συνάδελφοί μας που αναγκάζονται να συντηρούν 2 σπίτια (με έναν μισθό) ή να μετακινούνται εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από τις οικογένειές τους.
Καλούμε το υπουργείο παιδείας να προχωρήσει άμεσα σε εξέταση όλων των αιτημάτων απόσπασης, που έχουν κατατεθεί, και να ικανοποιηθούν σύμφωνα με όλα τα πραγματικά κενά που έχουν σταλεί από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης (κι όχι από τα στοιχεία του myschool που δεν εμφανίζουν, για κάποιο λόγο, τις ελλείψεις σε πολλές περιπτώσεις).ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΕΚ-ΚΙΝΗΣΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε.

ΕΝΟΤΗΤΑ – ΑΓΩΝΑΣ  ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καταχωρίστε το σχόλιό σας