Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Σχετικά με την Ανακοίνωση- Καταγγελία μας για παρέμβαση στελέχους της Διοίκησης του Υ.ΠΑΙ.Θ. στις εκλογές του ΚΥΣΠΕ και την απάντηση του Διευθυντή Σπουδών



ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΕΚ-ΚΙΝΗΣΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε.


Σχετικά με την Ανακοίνωση- Καταγγελία μας
για παρέμβαση στελέχους της Διοίκησης του Υ.ΠΑΙ.Θ. στις εκλογές του ΚΥΣΠΕ
και την απάντηση του Διευθυντή Σπουδών


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Μετά τη δημοσιοποίηση της ανακοίνωσης - καταγγελίας της κίνησής μας (για mail που κυκλοφορεί στα σχολεία της Ελλάδας με το όνομα του Διευθυντή Σπουδών του Υ.ΠΑΙ.Θ. και με υλικό συγκεκριμένης παράταξης και υποψηφίων για τις εκλογές του ΚΥΣΠΕ), μας κοινοποιήθηκε η απάντηση του κ. Παπαχρήστου, όπου διαψεύδει ότι η συγκεκριμένη ηλεκτρονική διεύθυνση είναι δική του και ισχυρίζεται ότι δεν έστειλε ο ίδιος αυτά τα mail.
Να διευκρινίσουμε, αρχικά, ότι κανένας δεν αμφισβητεί, ούτε ο ίδιος, πως τα mail αυτά έχουν σταλεί στα σχολεία επομένως οφείλαμε να δημοσιοποιήσουμε το γεγονός ψάχνοντας την αλήθεια σε αυτή την υπόθεση. Για το λόγο αυτό:
α) σας κοινοποιούμε (για λόγους συνδικαλιστικής ηθικής και δεοντολογίας) την απάντηση του κ. Παπαχρήστου και
β) ως Ανεξάρτητη Ενωτική Εκ-κίνηση Εκπαιδευτικών Π.Ε. καλούμε το Διευθυντή Σπουδών να προσφύγει άμεσα στον εισαγγελέα ζητώντας και τη συνδρομή της υπηρεσίας δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος για να διαπιστωθεί ποιος βρίσκεται πίσω από τη συγκεκριμένη ενέργεια.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Η συγκεκριμένη υπόθεση αποτελεί πρωτοτυπία στα συνδικαλιστικά χρονικά και πρέπει να διαλευκανθεί πλήρως. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι στόχος όλων μας θα πρέπει να είναι η αποκάλυψη της αλήθειας, αφού αυτή και μόνο αυτή διαλύει σκιές... Η βάση του Κλάδου πρέπει να γνωρίζει τι πραγματικά συμβαίνει και ποιες υπόγειες διαδρομές υπάρχουν στις συνδικαλιστικές παρατάξεις. Το διακύβευμα δεν είναι άλλο από την αλήθεια και τις αρχές και αξίες που υπηρετούμε και ως χώρος αλλά και ως εκπαιδευτικοί. Για άλλη μια φορά δηλώνουμε ότι η Κίνησή μας θα συνεχίσει, αταλάντευτα,  να υπερασπίζεται αυτές τις αρχές και αξίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καταχωρίστε το σχόλιό σας