Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΕ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ


Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους τις Συναδέλφισσες και τους Συναδέλφους που σήμερα ανακοινώθηκαν τα ονόματά τους και διορίζονται στον ευαίσθητο χώρο της Ειδικής Αγωγής. Ο δρόμος των διορισμών στην Ειδική Αγωγή ξεκίνησε από  το 2018 και ολοκληρώθηκε με το ΦΕΚ τον Μάρτιο του 2019 (τχ. Β’ 864/12-03-2019) και τη σχετική προκήρυξη από τον ΑΣΕΠ. 

Η σημερινή μέρα είναι πολύ σημαντική για τον χώρο της εκπαίδευσης:

  • ‘Εχουμε μόνιμους διορισμούς μετά από δέκα χρόνια αδιοριστίας, περίοδο χωρίς καμία πρόσληψη παρά τον μεγάλο αριθμό Συναδέλφων που έχουν αποχωρήσει με σύνταξη.

  • Πραγματοποιούνται προσλήψεις μόνιμων Συναδέλφων στην Ειδική Αγωγή για πρώτη φορά στη χώρα μας.

Οι αγώνες του εκπαιδευτικού κινήματος έπιασαν τόπο και επιτέλους αρχίζουν να αποδίδουν καρπούς. ‘Όλα αυτά τα χρόνια ο Κλάδος αγωνίστηκε, διεκδίκησε και σήμερα, μετά από κυβερνητικές παλινωδίες και διάφορες δυσκολίες, ήρθε η στιγμή της δικαίωσης που μετουσιώνεται στα πρόσωπα των διορισθέντων Συναδέλφων. Η συμβολή τους θα είναι καίρια στην αναβάθμιση της παρεχόμενης εκπαίδευσης  και με χαρά και ικανοποίηση τους  καλωσορίζουμε, με μόνιμη σχέση εργασίας πια, στο δημόσιο σχολείο.

Το σημερινό θα είναι μόνο η αρχή. Τα κενά στα σχολεία και οι ανάγκες παραμένουν μεγάλες. Οι μόνιμοι διορισμοί και στη Γενική Αγωγή είναι περισσότερο απαραίτητοι από ποτέ.

Ο αγώνας συνεχίζεται με σχέδιο, μαζικότητα και ενότητα για την πλήρη στελέχωση των σχολείων με μόνιμο εκπαιδευτικό προσωπικό.


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε.

ΕΝΟΤΗΤΑ - ΑΓΩΝΑΣ – ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καταχωρίστε το σχόλιό σας